7 ajatusta pyhistä kirjoituksista kristittyjen yritysomistajien kamppailemiseksi

[ad_1]

Olen nähnyt paljon artikkeleita, joissa luetellaan pyhät kirjoitukset kristillisille yritysomistajille, mutta harvoin heillä on käytännöllisiä viisauksia, jotka tulevat heidän mukanaan. Kyllä, pyhät kirjoitukset voivat puhua puolestaan, mutta kun kamppailemme Raamatun jakeita, näyttää siltä, ​​että stressaantunut mielemme saa kirkkauden.

Haluan kertoa kanssasi seitsemästä Raamatun jaosta seitsemällä ajatuksella ja seitsemällä oivalluksella. Tiedän, että koen kovan ajan, se auttaa minua “kuulemaan” jollekulta, joka ymmärtää mitä asun. Se saa Raamatun elämään, kun joku jakaa sen kristillisen yrittäjän näkökulmasta.

Huolet ovat kuin perhosia, ne on vapautettava.

Se on helppo huolehtia. On niin monia asioita, joita ajatellaan, että se voi olla ylivoimainen. Ota sydän … ja mieli. Kun tarkastelemme tapaa, jolla yritämme käsitellä ongelmaamme, jätämme Jumalan usein ratkaisun ulkopuolelle. Hän välittää kaikista asioista, jotka olet käynyt läpi, ja auttaa meitä pyydettäessä Häntä. Meidän on opittava vapauttamaan huolemme Jumalalle, jotta Hän voi tehdä ihmeellisiä asioita meidän puolestamme.

Filippiinien 4: 6-7 “älä ole ahdistunut mistään, vaan kaikessa rukouksella ja kiitospyynnöllä annetaan pyyntösi tiedoksi Jumalalle. Ja Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, suojaa sydämesi ja mielesi. Kristuksessa Jeesuksessa. “

Nöyryyden ansiosta voimme tuoda muut taisteluihimme.

Joskus kun joudumme vaikeisiin aikoihin, yritämme ottaa kaiken itse. Meidän on opittava delegoimaan ja antamaan muiden auttaa meitä. Meidän on saatettava toiset rukoilemaan puolestamme ja kanssamme. Olemme johtavia liiketoiminnassamme, mutta enemmän kuin mitä olemme osa uskoyhteisöä. Jumala haluaa meidän auttavan meitä ahdistuksissamme ja Hän on saattanut asettaa ihmiset elämääsi tekemään juuri sen. Meidän on muistettava, että Jumala välittää meistä.

1. Pietarin 5: 6-7 “Nöyryy siis itsesi Jumalan mahtavan käden alla, niin että hän korkealla korottaa sinua, heittäen hänelle kaiken ahdistuksen, koska hän välittää sinusta.”

Reaktio kamppailuihimme määrittelee menestyksemme.

Emme halua käydä läpi vaikeita aikoja, mutta reagoidessamme noihin koviin hetkiin voi meidät tehdä tai rikkoa. Kun määrittelemme uudelleen taistelumme sen perusteella, mitä Jumala tekee ja on tehnyt elämässämme, löydämme Jumalan voiman toimivan vaikeinakin aikoina.

James 1: 2-4 “Pidä sitä puhtaana ilona, ​​veljeni, aina kun kohtaat monenlaisia ​​koettelemuksia, koska tiedät, että uskoosi koetteleminen kehittää sinnikkyyttä. Sinnikkyyden on lopetettava työnsä, jotta voit olla kypsä ja täydellinen, ei puuttuu mitään. “

Näkökulmat auttavat meitä määrittelemään ongelmamme.

Kun koemme vaikeita aikoja, saamme kiinni miettiämme kaikkia pahoja asioita, joita voi tapahtua. Minulla on vanha rouva kirkossani, joka sanoo minulle: “Lopeta kylväminen.” Jos tarkastelet ongelmiasi kaikkien muiden asioiden valossa, ongelmat saattavat tuntua paljon vähemmän. Kaikkialla maailmassa ihmiset nälkää, heidät lyödään uskoonsa ja pommeja tuhoaa heidän kotinsa. Kuinka ongelmasi näyttää verrattuna niihin?

Psalmi 46: 1-3 “Jumala on meidän turvani ja vahvuutemme, jatkuvasti oleva apu vaikeuksissa. Siksi emme pelkää, vaikka maa antaa tien ja vuoret kuuluvat meren sydämeen, vaikka sen vedet karjuvat ja vaahtoavat ja vuorten järistys ja heidän räjähdysmäinen. “

Voimme ylistää Jumalaa myös silloin, kun ajat ovat vaikeita.

David kävi läpi joitakin kauheita oikeudenkäyntejä. Hänen pomo yritti tappaa hänet. Hänen parhaat ystävänsä pettivät hänet. Hänen lapsensa tappoivat toisiaan. Kaikilla näillä asioilla hän kuitenkin vaati aina palvontaa. Hän katsoi Jumalaan hyviä ja pahoja. On niin paljon psalmeja, jotka alkavat puhua siitä, kuinka huono asia vain päättyy keskittämällä hänen huomionsa takaisin ylistämään Jumalaa kaikesta, mikä hänellä on.

Psalmi 37: 3-6 “Luottakaa Herraan ja tehkää hyvää; astukaa maassa ja nauttikaa turvallisesta laitumesta. Iloitse Herrassa ja hän antaa sinulle sydämesi toivomukset. Sitoutu tiesi Herran luo; luota häneen. ja hän tekee tämän; Hän saa sinun vanhurskautesi loistamaan kuin aamunkoitto, sinun oikeuden oikeudenmukaisuus kuin keskipäivän aurinko. “

Toimintapotkut huolestuttavat melkein joka kerta.

Huolestuttavaa on se, mitä tapahtuu, kun emme ryhdy toimiin. Kristilliset yritysomistajat ovat toimivia ihmisiä. Sen sijaan, että huolehtisit asioista, joita et voi muuttaa, ryhdy toimiin asioihin, jotka voit. Toiminta johtaa parempiin tuloksiin kuin taisteluidesi ajattelu ja huolestuminen. Ota aikaa kirjoittaaksesi ongelmasi, saadaksesi ne pois päästäsi ja suunnittelemalla strategiaa liiketoiminnan hoitamiseksi.

Matt. 6: 25-27 “Sentähden minä sanon teille: älä murehdi elämästäsi, mitä syöt tai juo, tai kehostasi, mitä käytät. Ei elämä ole tärkeämpää kuin ruoka ja ruumiin tärkeämpi kuin vaatteita? Katso ilmalinjoja; ne eivät kylviä, niityt eivät varastu latoissa, ja silti taivaallinen Isäsi ruokkii heitä. Etkö ole paljon arvokkaampi kuin he? Kuka teistä huolehtimalla voi lisätä yhden tunnin hänen elämänsä?”

Sinulla on tarkoitus

Jos tällä sivustolla on yksi asia, jonka näet uudestaan ​​ja uudestaan, se on se, että sinulla on tarkoitus. Olet kristitty. Sinut luotiin yrittäjäksi. Jumala asetti elämääsi halun auttaa muita ja olet kristitty yritysomistaja, joka voi muuttaa maailmaa. Mene ja tee mitä Jumala on kutsunut sinut tekemään.

Roomalaisille 8:28 “Ja me tiedämme, että Jumala toimii kaikissa asioissa niiden ihmisten hyväksi, jotka rakastavat häntä, jotka on kutsuttu hänen tarkoituksensa mukaan.”

[ad_2]

Source by Lyle H